track

slider
slider
slider
slider
slider

Werkfit


Werkfit door VEERKRACHT EN het leven van JE TALENTEN 

 
06-29515147
Gratis adviesgesprek
 
Mensen in onze samenleving lopen soms vast. Tobben, piekeren, angsten, belemmerende overtuigingen, een gebrek aan zelfvertrouwen kunnen hieraan voorafgaan. In je eentje is het vaak moeilijk om het juiste pad te vinden. Ons team van betrokken en ervaren coaches krijgen je snel weer op de rit.
 
Tijdens het werkfit traject van AnkervandeRiet werken we samen met jou aan een positieve verandering en een positief zelfbeeld. We maken je bewust van wat je in de weg staat maar ook hoe je dat verandert en hoe je je kwaliteiten en talenten weer optimaal kan benutten. Je talenten leven, daar gaat het uiteindelijk om.
 
Door onze ervaring in zowel werving, selectie, verbale en non-verbale communicatie, gesprekstechnieken, trauma-release, heling, familiesystemen en problematieken zijn we breed gespecialiseerd. We kunnen je dan ook grote stappen laten maken in korte tijd.
 
EIGEN MOGELIJKHEDEN GROTER DAN GEDACHT
 
De valkuilen, belemmerende overtuigingen en het energie lek worden geanalyseerd. Om daarna grote stappen te maken in een nieuw denken en voelen. Een groter zelfvertrouwen zal ontstaan en talenten worden herontdekt. Eigen mogelijkheden lijken groter dan ooit tevoren.
 
LOOPBAAN COACHING & BEROEPENORIËNTATIE
 
katrien werkfitZodra je weer in je kracht zit, kijken we naar de talenten, interesses en de mogelijkheden in relatie tot de arbeidsmarkt. We zetten loopbaan coaching en beroepenoriëntatie in. We gaan aan de slag om te zien waar en in welke beroepen je tot je recht komt. We kijken naar je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en begeleiden je er naartoe. 
 
Tijdens het traject helpen we je traumatische ervaringen te verwerken en mentale blokkades op te heffen. We begeleiden je om in contact te komen met je ware ik.
 
Je bent daardoor in staat betere keuzes maken en op een constructieve manier op situaties en mensen te reageren. Zowel in werk– als privésituaties.
 
BEWUSTWORDING IN DENKEN, VOELEN EN GEDRAG
 
Dankzij coaching gesprekken maken we je bewust hoe je denkt, voelt, en je gedrag. Wat zijn de diepere, onbewuste drijfveren? We onderzoeken structurele, belemmerende patronen en beperkende gedachten. We geven de klant tijdens het werk-fit traject ook handvatten deze om te buigen. We houden een spiegel voor en laten zien hoe je vanuit gezonde intenties bewuste keuzes kunt maken.
 
We hebben veel ervaring met het opheffen van fysieke en chronische klachten. Dit doen we door, samen met de klant, verschillende blokkades in het onderbewustzijn te veranderen. Door het opheffen van deze blokkades zal de mentale en lichamelijke gezondheidverbeteren.
 
HET IS ONZE PASSIE OM MENSEN VEERKRACHT TE GEVEN ZODAT ZE HUN TALENTEN LEVEN

✔ psychisch weerbaar
✔ fysiek en mentaal fit
✔ hoger energie-level
✔ grenzen weten te stellen
✔ ombuigen van burn-out klachten 
✔ verbeterde communicatie 
✔ passie, betrokkenheid en daadkracht
✔ eigen kwaliteiten duidelijk
✔ goed beeld van relatie tot arbeidsmarkt
✔ de klant voelt zich in balans en leeft zijn talenten!


 
Heb je nog vragen dan kun je ons altijd even bellen of mailen:
Ger van de Riet: 06-54973759 | ger@ankervanderiet.nl
Katrien Coenders; 06-29515147 | katrien@ankervanderiet.nl

Verschillende locaties:
Den Bosch & Breda
Op aanvraag zijn andere locaties mogelijk
  
Privacy disclaimer
 

Onze coaches / trainers
 

Edith van den Anker


Katrien Coenders


Ger van de Riet


Gerda Roos


Chantal Theys