track

Publicaties


Interview

artikel byron klein
publicatie ankervanderiet

Krant

artikel telegraaf ankervanderiet

Boeken
Onderstaande Coachingsboeken zijn samengesteld door topprofessionals in het vak. Het laat het beste zien van wat zij in huis hebben. Ook wij hebben een bijdrage geleverd aan deze boeken waarvoor wij een vermelding hebben gekregen.
 
coachingmethoden   Het Coachingsmethoden Boek
Voor en door topcoaches
Susan van Ass

Het Coachingsmethoden Boek is door zijn toegankelijkheid, opzet en handige indexen op meerdere manieren te gebruiken. Voor coaches is dit boek een ideaal naslagwerk en ideeënboek. In een kort tijdsbestek kunnen zij hun blikveld vergroten. Coachees vinden ondersteuning in hun zoektocht naar een vorm van coaching die bij hen past. Ook biedt het houvast aan doorverwijzers, zoals HR-managers en loopbaanbegeleiders, die een coachtraject inzetten.
coachingsintrumenten  
Het Coachingstechnieken Boek
Voor en door topcoaches
Susan van Ass

Coachingsinstrumenten ondersteunen coaches bij het uitoefenen van hun vak, in elke fase van het coachingsproces. Dit boek biedt een compact en bruikbaar overzicht van vijftig coachingsinstrumenten. Het is het logische vervolg op zijn twee succesvolle voorgangers: Het Coachingsmethoden Boek en Het Coachingstechnieken Boek.
coachingstechnieken  
Het Coachingstechnieken Boek
Voor en door topcoaches
Susan van Ass

Het Coachingstechnieken Boek is door zijn toegankelijkheid, opzet en handige indexen op meerdere manieren te gebruiken. Voor coaches is dit boek een ideaal naslagwerk en ideeënboek. Met dit boek kunnen zij hun gereedschapskist naar hartenlust bijvullen. Coachend leidinggevenden vinden praktische technieken voor de coaching van teamleden. Ook biedt het houvast aan doorverwijzers, zoals HR-managers en loopbaanbegeleiders, die een coachtraject inzetten.