track

Referenties


Serena HanseEigenaar Hanse&Theys
""Jullie aanpak is er een van positiviteit, duidelijkheid, humor en bergen ervaring"
Eind vorig jaar kwam ik bij jullie terecht en bungelde ik op het randje van omvallen. Ik zat daarnaast middenin de huilperiode van mijn net geboren zoontje. Ik had toen echt geen idee van wat ik zelf allemaal kon doen om een positievere mindset te creeren en mezelf te upliften. Dankzij het ontwikkeltraject bij jullie en de AnkervandeRiet Academy heb ik echt meters kunnen maken dit jaar en sta ik nu heel anders in het leven dan voorheen.
 "

Roy HaliProduct Specialist/Batenburg
""Ik sta er echt van te kijken wat er allemaal gebeurd is in dit traject".
Ik heb grote stappen gemaakt door de inzichten die ik kreeg door de non-verbale communicatie analyse.
Verder heb ik geleerd mijn frequentie te upliften wat een groot effect heeft, zowel zakelijk als prive.
Ik ben positief en blij over wat ik allemaal bereikt heb. Ik zie nu in hoe het werkt en dat geeft me een extra motivatie om het nog beter te gaan gebruiken."

Paul CaspersDGA
"Ik kwam bij jullie binnen met grote energielekken. Door het traject herken ik nu wat er gebeurt en heb ik handvaten meegekregen. De rust die jullie uitstralen en de energie waarmee ik bij jullie vandaan kwam is inspirerend en soms ongelofelijk. Bedankt!"

Albert ZeemanEigenaar ID-Tank
"Edith verstaat de kunst om zacht doch glashard een spiegel voor te houden. Confronterend en leerzaam. De jarenlange ervaring die achter de eeuwige glimlach verborgen gaat is een verademing in een wereld waar iedereen zich coach noemt. Edith is een ware vakvrouw."

Ruud VreeburgAlgemeen Directeur Xylem
"Ik geef een 9 voor het hele traject. Ik kwam met frustratie maar de sessies hebben me geleerd situaties beter in te schatten en sterker sturing te geven aan mezelf. Ik heb veel stappen gemaakt."

Frank BakkerenManager Finance & Business Support
"Ik begon het traject met veel zorgen, zag beren op de weg, het was nooit goed genoeg. Ik had veel rimpels op m'n voorhoofd van het veledenken. Vier maanden later aan het einde van mijn traject ga ik weg met een lach. Ik ben bewuster van mezelf, van m'n gedachten (die ik van negatief snel kan omzetten naar positief). Ik ben me bewust geworden van mijn effect op anderen. Ik ben milder geworden en kan beter luisteren en kijk anders naar collega's. Ik voel me beter, vrolijker, lach meer en ben ook in staat anderen uit hun sombere gedachten te halen. Mijn relatie met mijn vrouw en kinderen is veel bewuster geworden. Ook prive heeft het verrrassende dingen opgeleverd.
Soms reed ik met een leeg gevoel richting jullie maar ik kwam altijd met veel enthousiasme en energie terug. Ik heb ervaren dat hoe opener ik me opstelde in het traject deste meer ik er aan had. Dat maak je niet vaak mee dat je op een cursus zo jezelf kunt zijn. De manier van luisteren, feedback geven en het vragen stellen was heel fijn. 
Frappant dat een verandering zo snel gaat!"

Micha HamerCommercieel Directeur Vendrig
""Ik kwam met veel woorden binnen en ga met weinig woorden weg. En.....ik zeg veel meer""

Joris van HalSite Manager Ceva Logistics
"De benadering van AnkervandeRiet is "comfortabel confronterend" en stelt bovenal de mens met zijn/haar talenten centraal, in plaats van de medewerker met zijn/haar competenties. Geen trucjes. Geen model leren toepassen, allemaal ECHT.

Voor de ontwikkeling van ons management team zijn wij een samenwerking met AnkervandeRiet aangegaan. Wij waren uitdrukkelijk niet op zoek naar "een trucje" of "een theoretisch model" om beter met elkaar te kunnen samenwerken. Onze doelstelling voor ontwikkeling was: bereiken van onvoorwaardelijk vertrouwen om echt samen te kunnen werken.
Om elkaar te vertrouwen, moet je eerst jezelf vertrouwen. Daarvoor moet je jezelf kennen en zelfbewust zijn. Daar ligt een belangrijk deel van de kern waarom veel teams niet goed functioneren; de leden kennen zichzelf en hun gedrag onvoldoende. Als dat het geval is hoe kun je dan verbinding zoeken met anderen van je team? Geen verbinding met anderen is geen samenwerking. Geen samenwerking is geen team.

Door o.a. non-verbale communicatie analyse zijn Edith en Ger in staat om inzichten te geven waarmee je richting kunt geven aan persoonlijk leiderschap. Je zelfbewustzijn groeit enorm. Wij geloven dat dit de basis is voor elke vorm van samenwerking.
Iedereen zou de inzichten van Edith en Ger mogen omarmen."

Paul AkkermansAlgemeen Directeur/Vivanco Benelux
"We kwamen terecht in de wereld van de non-verbale communicatie analyses. Na er in eerste instantie wat sceptisch tegen aan gekeken te hebben, zijn we met ons volle verstand met AnkervandeRiet in zee gegaan, mede omdat de meer conventionele methodes niet altijd hebben gebracht wat we ervan verwacht hadden. Inmiddels constateren we dat de feedback die we terug gekregen hebben in de vorm van specifieke aandachtpunten absoluut bruikbaar is gebleken. Het mooie is dat de betrokkenen ook echt leren hoe er mee om te gaan, al dan niet in combinatie met een ontwikeltraject bij AnkervandeRiet waar we inmiddels ook positieve ervaring mee hebben. Al met al zijn we erg tevreden over de samenwerking."

Marcel LeenenAlgemeen Directeur/Simac Electronics
"Ik ben zeer tevreden over de uitstekende dienstverlening van AnkervandeRiet.

Vanuit Simac Electronics hebben we 4 mensen een inzicht- en ontwikkeltraject aangeboden bij Ger van de Riet. De ervaring van onze mensen was bijzonder positief. Ger is zijn eigen product. In die zin dat hij de belichaming is van een positief, energierijk mens wat aanstekelijk en onderbouwend werkt in de coaching zelf. De daadwerkelijke verankering hiervan bij onze medewerkers was uiteraard wisselend maar wel bovengemiddeld positief.
Samen met Edith van den Anker, die wij voorheen ook meermaals hebben ingehuurd voor trajecten, vormt Ger een sterk en meewerkend directieteam."

Fons van der MeeCommercieel Manager/Rensa
"AnkervandeRiet staat voor sympathieke mensen met een groot inlevingsvermogen. Daardoor weten zij de juiste snaar te raken en vanuit de kern van een persoon verandering tot stand te brengen en te verankeren. Het leidt tot verrijking op zowel zakelijk als prive gebied."

Pierre van TitsDGA
"In onze samenwerking geeft Ger geeft mij de kans veel van hem te leren. Hij draagt zijn kennis en ervaring over, wat ik enorm waardeer. En dat altijd in een sfeer van warmte, gevoel, maatwerk, luisteren, vertrouwen, samen, helpen. Heel erg bijzonder en heel erg waardevol."

Elvin de RooijSenior Account Manager Interface
"Ik ben heel erg enthousiast over jullie dienstverlening. 
De non-verbale communicatie analyse was voor mij zeer verhelderend. Goed om op deze manier de spiegel voorgehouden te krijgen. Ik zag nu hoe anderen mij echt zagen en wat ze bedoelden met hun feedback.
Het ontwikkeltraject daarna heeft gemaakt dat ik kalmer, directer en duidelijker ben in mijn communicatie. Ik ben ermee gestopt zaken persoonlijk op te vatten. Het geven en ontvangen van feedback, op een verbindende manier, is voor mij nu ook veel makkelijker"

Bram KrolDirectielid De Berkenschutse
"Als directie- en management team worstelden wij met de vragen:
- hoe kunnen we de kwaliteit van onze organisatie verhogen door te beginnen bij de kwaliteit van het management team?
- hoe kunnen we zowel individueel als als team sterker in onze schoenen komen te staan?
- hoe gaan we beter met elkaar om?
- hoe geven we elkaar feedback en hoe ontvangen we feedback?
 
Met behulp van de deskundige en warme begeleiding van AnkervandeRiet zijn we zowel individueel en als managementteam sterker geworden. Het was een leerzame en nuttige reis"

Jan BongersDirecteur Sales bij Hager
"Door gesprekken met Edith heb ik mezelf beter leren kennen waardoor belemmeringen uit het verleden zijn omgebogen naar succesen voor de toekomst."

Sandra KalcikConsultant bij Velde Groep
"Edith is geboren om mensen en teams te helpen en te inspireren. Zij is zowel inhoudelijk als commercieel heel sterk. Ik ben blij dat zij in mijn leven is gekomen en mij veel nieuwe inzichten heeft gegeven."

Valerie MaesConsultant at Velde Groep
"Dankzij het coachingtraject heb ik een tool tot mijn beschikking gekregen die me helpt in mijn professioneel en privé leven. Het stelt me in staat succesvoller te prospecteren, met lastige situaties om te gaan en tegenslagen te relativeren. Het mooiste is dat deze tool me zal blijven helpen, ook al is het coachingstraject ten einde. Edith is een fantastische coach die dankzij haar inzicht in verschillende sectoren heel wat goede raad meegeeft. Haar positieve instelling werkt aanstekelijk. Haar aanpak is uniek en de relatie met haar is op vertrouwen gebaseerd, waardoor je heel makkelijk met haar praat over de issues die je wil overwinnen.
Een aanrader!"

Robert MeeninkCEO bij ATAG Europe B.V.
"Edith is a great listener and able to transform a person's self-inflicted constraints into effective insights within a couple of sessions. The strongest personal coaching I've ever experienced, with invaluable personal and business results!"