track

Training Directeuren - Leidinggevenden - Directieteams


Als directieteam is het belangrijk dat uw leidinggevend personeel zich constant blijft ontwikkelen. Een leidinggevende is nooit uitgeleerd en daarbij kan AnkervandeRiet u helpen. Door middel van trainingen, coaching en workshops zorgen wij voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling op verschillende belangrijke aspecten die van belang zijn bij leidinggevenden. Tijdens onze trainingen leert u buiten uw standaard denkwijzen te treden en krijgt u nieuwe handvaten en gereedschappen aangereikt die u kunt toepassen op uzelf en bij het managen van uw team. Onderstaand een overzicht van onze trainingen, coaching trajecten en workshops en de bijbehorende onderwerpen.
 

Trainingen

 

Coaching

 

Workshops

  • Workshop Non-verbale communicatie
  • Elevator pitch
  • Krachtige communicatie 
 
De bijeenkomsten worden begeleid door Edith van den Anker en Ger van Riet die allebei een achtergrond hebben op het gebied van coaching, consultancy, werving, selectie, arbeidskunde, psychologie en communicatie. Voor meer informatie over Edith en Ger, hun achtergrond, werkwijze etc. zie de ‘Over ons’-pagina.

 

Training voor directeuren

Vind u dat uw directieteam of een andere vorm van leidinggevenden stilstaat in hun ontwikkeling? Is het tijd voor nieuwe impulsen en/of een andere kijk op bepaalde belangrijke aspecten aangaande het managen van personeel? Wilt u dat de leidinggevenden zich zowel ontwikkelen op persoonlijk als op zakelijk gebied? Dan is AnkervandeRiet de partner waar u naar op zoek bent. Heeft u interesse in een van onze trainingen, workshops of coaching-trajecten en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. 


training directeuren