track

Training & Coaching Noord-Brabant - AnkervandeRiet


Op zoek naar een bureau voor training en coaching in Noord Brabant? Anker van de Riet is de deskundige partner waar u naar op zoek bent. Met veel ervaring in bedrijfstrainingen en bedrijfscoaching verzorgen wij de ontwikkeling van bijvoorbeeld directie teams, management teams of individuen in het  bedrijfsleven.

Wij werken vanuit het perspectief dat ieder mens en iedere organisatie uniek is. Dit is de reden dat onze trainingen voor individuen en teamtrajecten zijn afgestemd op het individu/het team in combinatie met uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Geen gestandaardiseerde trainingen maar trainingen die per persoon aangepast worden, ieder schrijft zijn eigen, nieuwe leidraad. Wij verzorgen intensieve begeleiding bij het ontwikkelen van concrete handvatten om te groeien als persoon binnen een organisatie.   
 
Training Noord-Brabant

 

Trainingen Noord-Brabant:

Een van onze specialismen is het trainen, coachen en analyseren van non-verbale communicatie. Zie hieronder ons aanbod van trainingen en coachingstrajecten op het gebied van management, communicatie en verkoop.

Coaching:

Naast het verzorgen van trainings- en coachingstrajecten verzorgen we ook diverse workshops. Hieronder vindt u een overzicht van de workshops die wij verzorgen.
 

Workshops:

  • Workshop non-verbale communicatie
  • Workshop non-verbale communicatie bij selectie
  • Workshop elevator pitch
  • Workshop krachtige communicatie
Meer informatie over de workshops vindt u hier.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uzelf of binnen uw organisatie in de regio Noord Brabant? Twijfel niet en neem contact met ons op.