track

Training & Coaching Eindhoven - AnkervandeRiet


Op zoek naar een bureau voor training en coaching in Eindhoven? Anker van de Riet is de deskundige partner waar u naar op zoek bent. Met veel ervaring in bedrijfstrainingen en bedrijfscoaching verzorgen wij de ontwikkeling van bijvoorbeeld directie teams, management teams of individuen in het  bedrijfsleven.

Wij werken vanuit het perspectief dat ieder mens en iedere organisatie uniek is. Dit is de reden dat onze trainingen voor individuen en teamtrajecten zijn afgestemd op het individu/het team in combinatie met uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Geen gestandaardiseerde trainingen maar trainingen die per persoon aangepast worden, ieder schrijft zijn eigen, nieuwe leidraad. Wij verzorgen intensieve begeleiding bij het ontwikkelen van concrete handvatten om te groeien als persoon binnen een organisatie.   
 
Een van onze specialismen is het trainen, coachen en analyseren van non-verbale communicatie. Zie hieronder ons aanbod van trainingen en coachingstrajecten op het gebied van management, communicatie en verkoop.

Trainingen Eindhoven
 

Trainingen Eindhoven:

Leiderschapsontwikkeling
Tijdens deze korte en kordate interventies werkt u aan persoonlijke en gezamenlijke doelstellingen om leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen en om stagnaties om te zetten tot flow-gevers.

Communicatie ontwikkeling
Tijdens deze training ervaart u wat uw belemmerende patronen zijn die maken dat u uw communicatiepotentieel onvoldoende benut. Hierdoor wordt u bewust en leert u het moeiteloze midden te vinden van gelijkwaardigheid en verbinding.
 
Concreetheidstraining
Tijdens deze training leert u kort en bondig te formuleren, te luisteren, vragen concreet te beantwoorden en stopwoorden te vermijden. U leert concreter te communiceren.
 
Verkoopontwikkeling
De tijd van verkooptechnieken is voorbij. Tijdens de training Verkoopontwikkeling buigen we belemmerende overtuigingen en stagnaties om naar mogelijkheden, liften we teams up naar een hoger level.  Hierdoor ontstaat authentieke kracht, bezieling en plezier en zijn betere verkoopresultaten een logisch gevolg.
 

Coaching Eindhoven:

Naast het verzorgen van trainings- en coachingstrajecten verzorgen we ook diverse workshops. Hieronder vindt u een overzicht van de workshops die wij verzorgen. 
Coaching Eindhoven
 

Workshops:

  • Workshop non-verbale communicatie
  • Workshop non-verbale communicatie bij selectie
  • Workshop elevator pitch
  • Workshop krachtige communicatie
Meer informatie over de workshops vindt u hier.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uzelf of binnen uw organisatie in de regio Eindhoven? Twijfel niet en neem contact met ons op.